Bölcsődei ellátás                                         
Heti 2 nap 42.990 forint/hó + étkezés*
Heti 3 nap 59.990 forint/hó + étkezés*
Heti 4 nap 69.990 forint/hó + étkezés*
Heti 5 nap 89.990 forint/hó + étkezés*
AKCIÓ: Heti 5 nap 77.990 forint/hó + étkezés* 

*A napi négyszeri, gyümölcsben és zöldségben gazdag bölcsődei étkezés ára 990 Ft/nap

 *A sószobát mindenki korlátlanul használhatja

TESTVÉRKEDVEZMÉNY: 1 testvér után 10%, 2 testvér után 15% családi kedvezmény!

Befizetés minden hónap 5. napjáig.

Egyéb rejtett vagy járulékos díj vagy költség nincs! A gyermek kora reggeltől (7 óra!) akár este háromnegyed 6-ig maradhat, amiért - sok más hellyel ellentétben - semmilyen felárat nem számítunk fel és nem fogunk szigorú tekintettel nézni az 17.30-kor érkező szülőkre sem. A nyitva tartási idő alatt ténylegesen szolgáltatunk, nem várjuk el, hogy a dolgozó szülők már fél ötkor elvigyék a gyermeket.

FONTOS: a gyerekeket legkésőbb 17.45-ig kérjük elvinni. A késve elvitt gyerekekért felügyeleti díjat számítunk fel.
A megadott árak megkezdett ellátási napokra vonatkoznak. Félnapos ellátást nem kínálunk.

 

Néhány szülői visszajelzés a közelmúltból:

"Nagyon jó volt a fiatalos légkör. A sok vidám zene, játék miatt olyan igazi otthoni volt a hangulat."
 
"Mindent köszönünk. Az oviban csodájára járnak a fiunknak, hogy hol tanult meg így viselkedni, enni, normálisan játszani. Ja, és sírás nélkül egy perc alatt ottmaradt az oviban. Köszönjük!"
 
"Kedves Kisvakond Bölcsi csapata!
Nagyon sok élménnyel lettünk gazdagabbak a Nálatok eltöltött csaknem 1 év alatt. Nagyon köszönünk szépen mindent, a sok kedvességet, a jó tanácsokat, a gondoskodást és azt, hogy nyugodt szívvel Rátok bízhattuk a Kicsinyünket.
Köszi még 1x"
 
"Köszönjük az egész éves odafigyelést, törődést! Nagyon szerettünk odajárni, szuperek voltak az ünnepségek, nagyon jó volt a külön zenebölcsi, Zsófi sokat tanult! És nagyon jó érzés volt, hogy szakképzett gondozók voltak a gyerekekkel! Én például tanácsot is kértem sokszor bilizés, alvás stb. kérdésekben. :)
További sok sikert kívánunk!"
 
"Köszönjük a sok hangulatos ünnepséget, farsangot, húsvéti nyuszizást, ugrálóvárazást. Peti imádta ezeket a programokat. Olyan jó volt, hogy sosem kellett őt győzködni, hogy reggel elindulhassunk. Mindig vidáman ment hozzátok.
Minden jót kívánunk!"
 
"Külön köszönet a fantasztikus fotókért, az egész család imádja őket!"
 
"Nekem nagy segítséget nyújtott az, hogy Tomi hozzátok járt, megtanult közösségben mozogni, beillessze a szabályokat is a saját irányvonalaiba és most, hogy óvodába ment neki magának is sokat jelent, hogy járt már bölcsibe. Ezt ő még nem tudja, de látom, hogy mekkora a különbség aközött, ahogy bölcsis múltú gyerekek veszik az akadályokat, meg ahogy a többiek. Külön jó nálatok, hogy a hangulat a ház miatt ilyen családiasabb, az óvoda most ehhez képest egy nagyüzemi gyerekmegőrzőnek tűnik. Mindenki aranyos ott is, csak nagyon sokan vannak :-D 
Sokat gondolok rátok, időnként a Tomi is mondogatja, hogy bölcsibe megyünk :-D
Nyáron biztos megyünk majd és addig is sok sikert kívánok!!"
 
"Szerettünk hozzátok járni, és jó érzés, hogy tudom, a kis törpénk fel van készítve arra, hogy oviba menjen. Köszönjük!"
"Nagyon szuper volt a nyári program, amikor mentem a gyerekekért, olyan érzésem volt mindig, hogy piknik van nálatok a kertben. Nagy segítség volt, hogy az oviszünetben is nyitva voltatok." 
 
ÉS VOLTUNK A TV-BEN IS :)